3 tips voor een warme winter

0

Sommige mensen vinden het de fijnste tijd van het jaar, anderen beginnen in oktober alweer af te tellen tot de lente eindelijk weer begint. Maar een ding hebben we allemaal gemeen: ook in de winter willen we het graag lekker warm hebben. En als de temperatuur buiten ons niet verwarmt, dan moeten we het zelf maar doen. Gelukkig zijn er allerlei manieren om het ook bij min tien toch behaaglijk warm te hebben. 

Ga eens naar een sauna of een spa 

Je kunt jezelf natuurlijk van tijd tot tijd verwennen met een bezoek aan de sauna of spa. Na een middagje of een avondje in de watten te zijn gelegd, is je batterij vaak weer helemaal opgeladen en kun je er weer een tijdje tegen. En misschien heb je zelf wel een sauna of een hot tub in huis, dan hoef je er niet eens de deur voor uit. 

Ontspan lekker in je eigen badkamer 

Maar als je helemaal verkleumd thuis komt, is er natuurlijk ook niets heerlijker dan te ontspannen en weer op temperatuur te komen met een lang bad of een fijne, hete douche. Je voelt geleidelijk de vermoeienissen van de dag van je afglijden. Het liefste zou je dit gevoel de hele avond willen vasthouden.

Maar ja. Na dat heerlijk ontspannen bad of die lange, hete douche volgt altijd dat akelige moment dat je het bad of de douchecabine weer uit moet stappen. Binnen een paar tellen is de warmte alweer uit je lichaam verdwenen en begin je te bibberen. Niet fijn als je dan nog een paar minuten bezig bent met afdrogen voordat je je lekkere warme pyjama of comfortabele huispak aan kan trekken. De oplossing is natuurlijk simpel: een badjas.  

De beste tip: koop een badjas 

Ook al raast de wind om je huis en slaat de sneeuw tegen de ruiten, jij blijft behaaglijk warm in je heerlijke badjas. En ook in de sauna of spa is het natuurlijk het prettigste om je eigen badjas bij je te hebben. Thuis kies je voor een eenvoudige jas van badstof of katoen, waarin je lekker op de bank nog een paar uur ontspannen en warm kan netflixen. In de spa wil je natuurlijk ook gezien kunnen worden en draag je bijvoorbeeld een hippe hamam badjas.

De handdoeken-discounter voorziet je hele gezin van warmte en comfort. Je vindt er badjassen voor iedereen. Voor de kids koop je badjassen met een capuchon, waar ze fijn hun natte haartjes in kunnen drogen. Zelf kruip je weg in een lekker lange, warme fleece badjas of een zachte van velours. Bij de handdoeken-discounter vind je een uitgebreid aanbod van badjassen in allerlei maten, stoffen en kleuren. Zo komt het hele gezin heerlijk warm de winter door.