Ga altijd voor kwaliteit bij jouw verbouwing

0

Het is slim om eerst een budget op te stellen, wat je ook wilt gaan verbouwen. Van het verbouwen van de hal tot de badkamer, het geld moet er immers wel zijn. Reserveer daarbij iets extra voor als er onverhoopt iets verkeerd gaat. Veel mensen schatten de verfkosten verkeerd in. Professionele verf kost wellicht meer als verf van een huismerk, maar je zult hier absoluut geen spijt van krijgen. Neem daarom in je begroting altijd de prijs voor goede verf op.

Professionele verf verkleurt niet

Waar je bij het eigen merk van een bouwmarkt na een paar maanden toch al verkleuringen ziet aan je plafond of muur, is dit bij professionele verf niet. De reden is vrij simpel. Professionele verf is samengesteld voor het allerbeste resultaat. En wat wil deze verf? Een geweldige dekking allereerst.

Je weet dat je met deze verf en een aantal keer rollen ook echt een dekkende laag te pakken hebt. Verf-plaza.nl heeft veel professionele verf en andere benodigdheden in hun assortiment. Zo weet je zeker dat je echt het beste resultaat op de muur krijgt.

Duurzaam en kan tegen een stootje

Ook is professionele verf duurzaam. Dit betekent dat zowel kleur als dekking lang meegaat. Geen gedoe met bijtippen of verf die snel afbladdert. Heb je kinderen of huisdieren? Dan zorgt professionele verf er ook voor dat het een stootje hebben kan.

Wel zo fijn, want eerlijk is eerlijk: je wilt een huis vooral hebben om in te leven. Niet om telkens te roepen dat iemand nergens aan mag komen. 

Goedkoper uit met goede verf

Als je gaat rekenen op de lange termijn, dan ben je goedkoper uit met goede verf. Als je daarnaast ook nog goed voorwerk doet, dan kun je heel lang genieten van je nieuw gesausde muren. Wat dit voorwerk precies is?

  • Zorg eerst dat muur goed schoon is. Eventueel oud behang verwijder je eerst nauwkeurig. Schuur daarna de muur grondig.
  • Heeft je muur beschadigingen? Denk aan spijkergaten, scheurtjes of andere beschadigingen. Gebruik dan opvulmiddel om dit netjes te verhelpen.
  • Heel belangrijk: maak het oppervlakte wat je wilt gaan verven stofvrij.
  • Is de muur of het plafond echt droog? Dan kun je de verfkwast en verfpot pakken!

Goed materiaal bespaart je tijd en irritatie

Naast de verf is het ook fijn als je goede kwasten hebt. Niets zo vervelend als een kwast die continu haren verliest. Het houdt je op en komt het resultaat niet ten goede. Ook een fijne verfroller en verfbakje zullen je tijd besparen. Handschoenen die precies op maat zijn beschermen je handen tegen verf. Scheelt weer met terpentine boenen na afloop. Muziekje erbij en je kunt helemaal beginnen!