September actie: gratis huishoudboekje t.w.v. € 7,95

0

Heb jij de afgelopen maanden iets meer geld uitgegeven dan de bedoeling was? Wij begrijpen het helemaal. In de zomer ga je toch iets vaker de deur uit en geniet je ook thuis meer van het leven. Denk maar aan drankjes in de tuin, barbecues en ga zo maar door. En vooral op vakantie is het lastig om zuinig aan te doen, maar je hebt het verdiend! Nu is het tijd om weer iets strenger voor jezelf te zijn en meer op de centen te letten.

September kan namelijk ook een dure maand zijn. Vooral voor mensen met kinderen komen er extra rekeningen binnen deze maand. Denk maar aan de borg van schoolboeken en contributiekosten voor de sportclubs. En wat als je zoon of dochter ook nog eens een nieuwe fiets of laptop nodig heeft? Heb je geen kids? Dan verwacht je misschien nog wel een dikke rekening van de creditcardmaatschappij met de kosten die je hebt gemaakt tijdens de zomer.

Om alles te kunnen financieren en om een beter inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven, hebben wij het Huishoudboekje gemaakt. Hiermee kun je eenvoudig een overzicht maken om je inkomsten en uitgaven bij te houden. Zo zie je precies waar al je geld heen gaat en waar je wellicht nog op kunt besparen. Ons Huishoudboekje kost normaal € 7,95. Om iedereen een handje op weg te helpen, is het boekje tijdelijk GRATIS. Dit is een speciale september actie, dus download snel jouw exemplaar!